Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Softcare.ro.

Compania care administreaza site-ul http://www.softcare.ro  este AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J12/5388/04.11.2021 si avand Codul unic de inregistrare RO RO45175932.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Cum Cumpar " din meniul site-ului.

1. Dreptul de Autor

Intregul continut al site-ului Softcare.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.softcare.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.softcare.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Nu exista o limita de pret minima a comenzii. Cupoanele de reduceri pentru campanii specifice nu se cumuleaza cu alte eventuale reduceri existente in acelasi timp pe site. Reducerile de pret se aplica doar in cazul plasarii unei comenzi on-line.

Cum se foloseste un cupon de reducere?

Cupoanele de reducere se aplica la cosul de cumparaturi. Dupa etapa de "Finalizare comanda" va aparea un camp, unde va trebui sa introduceti codul cuponului de reducere. Cuponul de reducere este valabil doar pentru produsele, care nu se afla in promotie la momentul respectiv. Comenzile efectuate cu un cupon de reducere pentru produsele aflate in promotie vor fi anulate.

Cum se folosesc cardurile cadou?

Cardul Cadou va fi trimis prin email in termen de 24 de h de la momentul achizitionarii (exceptand zilele de weekend), la o data aleasa de dvs. De asemenea, oferim posibilitatea transmiterii unui mesaj personalizat, care va fi comunicat in sectiunea comentarii, din pagina de comanda.

  • Cardul Cadou este valabil 12 luni de la data achizitionarii
  • Doar un singur card poate fi utilizat per achizitie pe www.softcare.ro
  • Cardul Cadou nu poate fi folosit pentru a achizitiona alt card
  • Suma acestuia poate fi consumata intr-o singura sesiune de cumparaturi
  • Totalul cumparaturilor poate fi completat si folosind alta modalitate de plata

Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Pe langa tariful perceput de AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit pentru transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Sunteti rugati sa efectuati verificarea si proba la primirea produselor in prezenta reprezentantului firmei de curierat.

Deasemenea, in cazul ridicarii produselor de la sediu se aplica aceeasi regula de mai sus, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare in 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la testarea corespunzatoare a produselor.

Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza cu card bancar sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL la adresa de e-mail [email protected] sau prin fax, la numarul +4 0 264 598 426. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL.

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv. Garantia in cazul produselor resigilate este de 12 luni.

Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul Softcare.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica,traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat,prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Softcare.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Softcare.ro.

AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Softcare.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea.

Conform prevederilor art. 14. al. 3 din OUG nr. 34/2014, cumparatorul este responsabil pentru diminuarea valorii Bunurilor care rezulta din manipulari altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii Bunurilor. Bunurile/produsele returnate ce prezinta urme de uzura (pete, zgarieturi, indoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand  costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, inlocuire a eventualelor piese deteriorate si aducere la o forma comerciala in vederea vanzarii ca produs Reconditionat / Resigilat. Valorea finala se stabileste in functie de valoarea pieselor ce trebuie inlocuite si a manoperei de reconditionare sau ca diferenta dintre valoarea initiala a produsului nou si valoarea de revanzare a produsului folosit. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparator la receptionarea Bunurilor returnate.

Orice astfel de cerere / notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected], sau prin posta la adresa: Str. Sapatorilor, nr. 5, Cluj Napoca.

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Softcare.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Orice litigiu nascut din sau in legatura cu tranzactiile online derulate intre Parti va fi rezolvat, in masura posibila pe cale amiabila, prin negocieri si discutii intre Parti. In conditiile in care litigiul nu se va putea solutiona pe cale amiabila, Consumatorul va putea opta pentru o solutionare extrajudiciara a diferendului conform Ordonantei nr. 38/26.08.2015.


Date de contact:

Telefon: 0727 738 805

Email: [email protected] (timp de raspuns maxim o zi lucratoare)