• Plata la livrare: plata numerar la receptia coletului ce se achita direct la curier
  • Plata cu cardul bancar (Pentru plata cu cardul, tranzactia va apărea pe extrasul de cont cu numele AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL)

Magazinul online www.softcare.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut: Pentru platile prin card bancar, nu este perceput nici un comision.

  • Optiuni de plata cu cardul in rate:
    Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe softcare.ro si beneficiezi de: 3-6 RATE fara dobanda pentru orice cumparatura.

Perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc). Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card si Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. (In cazul cardurilor Flying Blue, vei primi Mile Premiu Flying Blue in loc de puncte STAR).

Nu ai inca? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
- in orice unitate Banca Transilvania
- Online pe www.starbt.ro
- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom


Poti folosi si cardul tau BRD Finance pentru a plati in 3-6 rate fara dobanda.


  • Ordin de plata pentru persoanele fizice si juridice:

Datele necesare efectuarii platilor prin banca:
Banca Transilvania - Cont: RO85 BTRL RON CRT06 2603 0501 Banca Transilvania

Beneficiar: AROBS TRADING & DISTRIBUTION SRL
Adresa beneficiar: Cluj-Napoca, str. Minerilor, nr. 63, Romania

Important:

După ce efectuați plata, comanda va fi expediată după ce banii vor fi încasați.
Pentru a facilita procesul, vă rugăm să ne trimiteți Ordinul de Plată la adresa: [email protected]
În cazul în care doriți mai multe informații decât cele afișate în contul dvs. de client sau dacă doriți să modificați comanda, vă rugăm să ne contactați.
E-mail: [email protected]
Telefon:  0740 210 994  (Luni-Vineri, 08:30-17:00)

Informații utile:

Toate informațiile referitoare la comanda plasată și la cardul de credit, precum și datele tale personale sunt protejate cu strictețe. Utilizăm cele mai avansate standarde pentru transferul datelor și accesarea informațiilor. Pentru plățile efectuate cu cardul de credit, informațiile financiare (numărul cardului, data de scadență, etc.) nu se păstrează.