Credem că o îngrijire corespunzătoare determină o încredere mai mare în sine. Și tocmai de aici rezultă o prețuire mai mare a sinelui.

De ce Softcare?
Noi, cei de la Softcare considerăm că frumusețea pornește de la îngrijire și, bineînțeles, de la sănătate. O îngrijire corespunzătoare, un corp tonifiat și sănătos, ne oferă o creștere a stimei de sine, făcându-ne mai încrezători în ceea ce suntem și ceea ce putem face. Astfel, prețuim orice moment de răsfăț, care ne îmbunătățește viața și starea de bine.

Ce facem?
Suntem aici pentru a-ți oferi accesul la produse de înaltă calitate și o experiență cât mai plăcută, cu fiecare vizită pe care o faci pe site-ul nostru.

Din portofoliul nostru fac parte atât branduri cunoscute, precum:

Sharp cu gama de purificatoare (cu sau fără funcție de umidificare și tehnologia Plasmacluster)
Beurer cu aparate de masaj, centuri abdominale, aerosoli și alte aparate care ameliorează sau țin sub control anumite afecțiuni
Foreo cu dispozitive de curățare a tenului, periuțe de dinți
Valera cu aparate profesionale de îngrijire a părului (normale sau de perete)

Pe lângă acestea, ne-am propus să îți punem la dispoziție și branduri la care nu ai avut acces până acum, în România:
Silk’n îți aduce tehnologia din saloanele estetice în confortul casei, începând de la aparate cu lumină intens pulsată pentru eliminarea părului nedorit, până la aparate de îngrijire facială (masaj facial, antirid, microdermabraziune) sau de reducere a țesutului adipos.

Carrera și ABC Cosmetics (Demeliss, HQ, Franck Provost, Jean Louis David) cu produse high tech precum uscătoare de păr, aparate de coafare, aparate de ras/tuns barba sau aparate de îngrijire facială.

Colegii noștri sunt aici pentru a-ți oferi consiliere atunci când ai nevoie de ajutor în identificarea celor mai potrivite produse pentru tine și nevoile tale.

Noi, Softcare, te invităm să ai mai multă grijă de tine. Accepți invitația?