Poti achizitiona produse din magazinul nostru plasand o comanda online, telefonic sau pe email.

  • Comanda online

Produsul pe care doresti sa il comanzi poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare sau direct din pagina de promotii.

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ai gasit un produs pe care doriti sa il achizitionezi, apasa pe butonul Adauga in cos. Vei fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actioneaza butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul Trimite comanda. In cazul in care esti client nou, va trebui sa iti creezi mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu iti va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care vei putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introdu informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul Comentarii comanda, care iti permite sa trimiti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii si de optiunile disponibile, este posibil sa ti se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Vei putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii

  • Comanda telefonica

Apeland numarul de telefon 0756 103 951, vei putea plasa comanda unui agent de vanzari.

  • Comanda prin email

In sectiunea contact poti trimite comanda folosind formularul si completandu-l cu datele tale personale (nume, adresa de email, telefon).
In sectiunea Intrebari sau comentarii te invitam sa mentionezi produsul/produsele pe care doresti sa le comanzi.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.