Harti

Oricand planuiesti o calatorie ai intotdeauna cele mai noi harti datorita Actualizarilor pe Viata de la Becker, pe termen nelimitat*, fara costuri suplimentare.

Profita de avantajele Actualizarilor pe Viata

Pentru a beneficia de aceasta facilitate inregistreaza-te in termen de 30 de zile de la data primei utilizari a navigatorului Becker prin aplicatia  Becker Content Manager

Puteti descarca aplicatia de Content Manager de aici.

Instalarea Content Manager

Puteti instala Content Manager urmand pasii de mai jos:
> Conectati direct interfata USB a dispozitivului la un port USB al calculatorului, folosind cablul USB din dotare.

> Daca aplicatia nu porneste automat, porniti manual fisierul "CONTENT MANAGER" din directorul "Becker Content Manager Setup".

Selectati o limba din lista si apoi apasati OK

> Cititi pagina de pornire si apasati Next pentru continuare.
> Selectati folderul de instalare. Un folder default de instalare este deja specificat. Pentru a selecta un folder diferit, tastati calea sau alegeti o cale apasand butonul Browse.

> Dati click pe Install pentru a incepe procedura de copiere. Dati click pe Detalii pentru a vedea detalii legatede aceasta. Content Manager este pornit automat imediat dupa instalare. Debifati casuta daca nu doriti aceasta. Astfel procedura de instalare este completa. Dati click pe finish pentru a iesi din programul de instalare.

Pornirea Content Managerului

Efectuati urmatoarele actiuni pentru a porni Content Manager
> Opriti navigatorul complet
> Conectati navigatorul la calculator prin cablul USB
> Porniti navigatorul

*Cand conectati navigatorul GPS la calculator pentru prima data, acesta va instala toate driverele necesare si apoi afiseaza mesajul "your unit is now ready to use" (Unitatea este apasati acum gata de utilizare).

Dupa o scurta perioada de timp navigatorul GPS este afisat ca un mediu de stocare mobil.

Dati click pe Start > All Programs pe calculatorul dumneavoastra.
> Selectati Becker.
> Dati click pe Content Manager.

Cand Content Manager este pornit, programul executa un numar de pasi inainte de a putea gestiona continutul software-ului de navigatie. De fiecare data cand programul este pornit, se stabileste o conexiune la Internet pentru a verifica daca nu sunt disponibile versiuni mai noi.
Daca este gasita o versiune noua, Content Manager va da posibilitatea sa o instalati.

Va recomandam sa instalati intotdeauna aceste actualizari daca sunt disponibile.
Daca o noua versiune este disponibila aveti urmatoarele optiuni:

• Apasati "yes" pentru a accepta actualizarea. Aceasta este descarcata si instalata inainte de a porni Content Manager.

• Dati click pe No pentru a porni Content Manager de continut cu versiunea deja instalata.

• Daca noua versiune reprezinta o actualizare foarte importanta, atunci in loc de butonul No se va afisa butonul Exit.

Daca nu instalati noua versiune, veti iesi din aplicatie. Daca nu ati facut o copie a continutului unitatii, Content Manager va va intreba de fiecare data cand il porniti daca doriti sa copiati partial sau total continutul unitatii.

*Va recomandam sa faceti intotdeauna o copie. In caz contrar nu veti putea restabili continutul in cazul pierderii datelor.

Beneficiezi de pana la trei actualizari pe an indata ce acestea au fost lansate prin intermediul aplicatiei Becker Content Manager.

*Actualizarea pe viata este valabila pe termen nelimitat sau pana in momentul in care furnizorul de harti intrerupe furnizarea de update-uri catre United Navigation. Aceasta facilitate este valabila doar pentru aparatul dumneavoastra si nu este transferabila. Actualizarea hartilor se face doar prin aplicatia Content Manager.