Tablete ecologice pentru masina de spalat vase (25 buc), Mulieres

46,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Cod produs - SKU 4744325010127

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Mașina de spălat vase, la fel ca orice alt electrocasnic, necesită îngrijire specială.

Toți detergenții folosiți în mașinile de spălat vase ajung în corpul nostru și în mediul încornjurător. Din fericire, se pot evita astfel de circumstanțe cu tabletele pentru mașina de spălat vase Mulieres, care nu conțin substanțe chimice și ambalaj din plastic. În plus, nu este nevoie să se utilizeze un alt tip de sare împreună cu aceste tablete.

Se descurcă chiar și cu murdăria dificilă și uscată , iar vasele din sticlă și oțel inoxidabil de la mașina de spălat vase vor fi mai strălucitoare ca niciodată. La fabricarea tabletelor lor nu s-a folosit nicio picătură de apă sau fosfați, fosfatanți, parfumuri sau coloranți. Sunt protejate de un ambalaj biodegradabil care se dizolvă complet în apă.

Certificat ECOCERT Greenlife

Compozitie: Agenți de albire pe bază de oxigen ≥5 – <15%; surfactanți neionici, surfactanți anionici <5%; enzime; stabilizatori; săruri carbonatice; silicați; sodiu carboximetil inulină ; extract concentrat din plante fermentate; TAED, sare; glicolat de sodiu; glicerină.

Caracteristici

Numar de pastile: 25

Certificate: EcoCert, Societatea Vegană

Proporția de materii prime naturale: 98%

Tara de origine: Fabricat în Estonia

Material de împachetat: Carton reciclat, tabletele individuale sunt ambalate în plicuri biodegradabile și solubile în apă (ambalajul este 100% reciclabil)

Parfum: inodor

AVERTIZĂRI : Provoacă o iritare gravă a ochilor.

Reciclare: Se reciclează cutia într-un recipient de hârtie.

Temperaturi de spălare: ciclu de 45°C, iar pentru vasele foarte murdare sau apa dură ciclu de 65°C

Salvați mediul înconjurător pornind mașina doar când este plină, folosind o temperatură scăzută și urmând instrucțiunile de dozare.

Precauții de utilizare: Atenție! Sever iritant pentru ochi.

În caz de contact cu ochii: clătiți cu apă din abundență timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente. Continuați clătirea. Dacă iritația ochilor persistă, solicitați asistență medicală. Dacă aveți nevoie de asistență medicală, luați cu dumneavoastră ambalajul sau eticheta produsului.

Detalii

SKU
4744325010127
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 RON.