Purificator de aer Sharp KC-G40EU-B, functie de umidificare activa, tehnologie Plasmacluster, 2.5 l, suprafata max. acoperita: 28 m²

Sharp
1.073,27 RON (TVA inclus) 2.599,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Sharp
Cod produs - SKU 4657699

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Informație utilă: Tehnologia purificatoarelor Sharp cu ioni Plasmacluster reduce riscul de infectare cu COVID-19 cu până la 91.3%.
Studiul oficial: https://global.sharp/corporate/news/200907-a.html?fbclid=IwAR0zvv3KbnlqlMQD94duRpuldDAoskY_lBfSxx57eZ9tkSzFEldagOSdnow

Purificator de aer Sharp KC-G40EUW, tehnologie Plasmacluster si umidificare activa, 2.5 lTehnologia Plasmacluster - Un nou Standard pentru Aerul Curat

Despre purificarea aerului cu ioni Plasmacluster se pot spune multe. Aceasta este o forma unica de purificare a aerului si nu se limiteaza la aplicarea in cadrul purificatoarelor de aer. Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster poate fi utilizata si pentru diferite alte produse.

Aici puteti gasi mai multe informatii despre ce inseamna mai exact purificarea aerului cu ioni Plasmacluster, ce face aceasta si care sunt beneficiile dvs. ca si client.
Pentru un climat casnic perfect, va recomandam purificatorul de aer de la Sharp, cu functia Plasmacluster.

Tehnologia Plasmacluster este o tehnologie originala Sharp de curatare a aerului, pentru supresarea efectelor virusilor aeropurtati, pentru descompunerea si indepartarea mucegaiului existent in aerul incaperilor. Descarcarea plasmei genereaza acelasi tip de ioni pozitivi si negativi care se gasesc in natura.

Functii premium. Sistem Plasmacluster Ion

Emiterea Ionilor

Descarcarile de plasma sunt utilizate pentru crearea si eliberarea in aer a acelorasi ioni pozitivi si negativi ca si cei generati in natura.

Efectul asupra mucegaiului si virusilor

Doar in momentul in care ionii vin in contact cu suprafata unui spor de mucegai, a unei bacterii sau a unui virus, acestia se transforma in radicali OH cu capacitati extrem de mari de oxidare. Radicalii OH “fura” instantaneu hidrogenul (H) din proteinele de la suprafata bacteriilor, distrugand proteina.

Ionii se transforma in apa si se intorc in aer

Combinarea unui radical OH liber cu hidrogen (H) are ca rezultat crearea particulei de apa (H2O), care se intoarce in aer.

Trei efecte majore ale Ionilor Plasmacluster:

 1. Elimina mucegaiul si bacteriile

 • Cauza alergiilor si a bolilor infectioase
 1. Descompun si elimina gazele toxice care nu pot fi eliminate cu ajutorul filtrelor conventionale

 • Fumul de tigara – descompun si elimina gazele toxice prezente in fumul de tigara
 1. Curata rapid intreaga camera de mirosurile neplacute:

 • Mirosurile din casa, inevitabil generate
 • Mirosurile de toaleta
 • Mirosurile provenite de la gunoiul menajer
 • Mirosurile animalelor de companie


Respirati aer sanatos si acasa

Purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster si generatoarele de ioni descompun mirosurile neplacute si pot reduce particulele daunatoare.
Ne petrecem cea mai mare parte a vietii in spatii interioare. De aceea, este important sa pastram aerul din casa proaspat si sanatos, nu numai pentru nasul nostru, ci in special pentru caile noastre respiratorii.

Din cauza izolatiei imbunatatite a caselor noastre, calitatea aerului s-a deteriorat. Ca urmare, aerul de interior poate cauza sau accentua reactiile alergice, racelile si durerile de cap.

O purificare buna a aerului a devenit astfel o necesitate.

Curatarea aerului din jurul dumneavoastra

 • Indeparteaza electricitatea statica
 • Extragerea prafului
 • Elimina mirosurile persistente (fum tigara)
 • Elimina alergenii, virusii
 • Elimina particulele de mucegai aeropurtat
 • Elimina mucegaiul umed, greu

Sistemului Plasmacluster Ion imbunatateste:

 • Umiditatea pielii (+6%)
 • Elasticitatea pielii
 • Textura pielii

Purificatoarele de aer Sharp pot fi folosite intregul an

Primavara – Eficient impotriva Polenului

Vara – Eficient impotriva mirosului neplacut de transpiratie

Toamna – Eficient impotriva alergiilor

Iarna – Eficient impotriva virusilor

Purificare in fiecare colt

In cazul majoritatii purificatoarelor de aer, aerul abia daca este absorbit in dispozitiv pentru a fi curatat prin filtrele existente. Astfel, numai aerul din fluxul de aer este purificat. Aceasta metoda de purificare nu ajunge la „aerul stagnant”. Cu alte cuvinte, nu se intampla prea multe cu contaminarea din spatele mobilei.
Cu purificatoarele de aer cu ioni Plasmacluster, ionii se raspandesc in toata incaperea, putand astfel purifica tot aerul. In acest mod, se purifica pana si aerul de sub canapea si de dupa sifonier.

Purificarea aerului cu functie de umidificare

Seria Sharp KC de purificatoare de aer cu umidificare, mentin automat umiditatea aerului din incapere la un anumit nivel, prin intermediul unor senzori de aer. In functie de temperatura din camera, purificatorul de aer / umidificatorul va incerca permanent sa mentina o umiditate a aerului intre 55% si 65%. Acesta este procentul recomandat pentru corpul uman.

De asemenea, acestea vor eficientiza si mai mult purificarea aerului deoarece particulele de apa se leaga de ionii Plasmacluster. Acestia sunt apoi atrasi in tesatura alaturi de apa. Astfel, puteti elimina, de pilda, mirosurile din carpete, covoare, draperii si lenjeria de pat.

Efectul unic

Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster nu trebuie confundata cu alte metode de purificare a aerului, care utilizeaza, de asemenea, ioni incarcati pozitiv sau negativ, deoarece in cazul majoritatii acestor metode, purificarea aerului are loc chiar in interiorul dispozitivului in sine si nu in camera. Mai mult, particulele nedorite nu sunt eliminate, si nici peretii celulari ai microorganismelor deteriorate in aceste cazuri.
Daca doriti sa respirati aer sanatos si curat ca cel din padure sau din munti, trebuie cu siguranta sa incercati purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster.

Cele mai importante caracteristici

 • Complet automat multumita senzorilor integrati
 • Functionare silentioasa de numai 16 dB (pe cea mai mica setare)
 • Eficienta energetica

Pentru a mentine aerul cat mai curat posibil, Sharp recomanda sa pastrati purificatorul de aer pornit 24 ore pe zi. Prin utilizarea tehnologiei cu invertor, prin care se economiseste energie si un consum de numai 13 W (pe cea mai mica setare), acestea va vor mentine factura de curent la un nivel redus.

 • Programe separate

In timpul „sezonului de polen”, puteti comuta pe programul special de polen al purificatoarelor de aer. Purificatorul de aer variaza astfel automat viteza de ventilatie intr-un mod eficient. Ionii Plasmacluster se raspandesc in toata incaperea timp de 15 minute, iar ciclul de flux al aerului este alternat intre un nivel ridicat si unul scazut. Astfel, camera va fi purificata foarte repede si foarte bine.

 • Adecvat pentru orice spatiu interior

Specificatiile produsului:

 • Design modern
 • Fante ajustabile
 • Panou control nou
 • Mod Spot PlasmaclusterIon - mai mult decat Purificator de Aer, curata nu doar aerul, ci si obiectele din camera
 • Afisaj Smart - Indica tipul murdariei detectate
 • Functionare automata

 • Mod Spot Plasmacluster


Ce se intampla daca umiditatea aerului este prea mare sau prea mica?

• Mai mica de 30%: rezistenta noastra scade
• Mai mica de 40%: se activeaza virusurile
• Mai mare de 65%: se activeaza mucegaiurile


Setarea automata pentru procentul de umiditate a purificatoarelor de aer Sharp Plasmacluster variaza intre 55% si 65%, in functie de temperatura camerei:

• Mai putin de 18 grade: 65%
• Intre 18–24 grade: 60%
• Mai mult de 24 grade: 55%

Sistemul de filtrare cvadruplu

Purificatoarele de aer Plasmacluster sunt echipate cu un sistem eficient de filtrare cvadruplu, pentru purificarea aerului:

1. Pre-filtru din microplasa
2. Filtru deodorizant lavabil
3. + 4. Filtru antimicrobacterian si filtru HEPA (doi-in-unu)

5. Filtru rotativ de umidificare a aerului
6. Recipient de apa
7. Modul de pulverizare de inalta densitate a ionilor Plasmacluster

Filtrul din microplasa protejeaza filtrul HEPA de inalta performanta de pierderea potentiala a performantelor de colectare a prafului impiedicand intrarea prafului in filtrul HEPA. Filtrul lavabil de carbon absoarbe toate mirosurile neplacute.

Filtrul antimicrobacterian si filtrul HEPA se combina intr-un singur filtru fizic. Acesta colecteaza 99,97% din toate particulele (fine) de praf, polen, bacterii, virusuri, acarieni si mucegaiuri, cu o dimensiune de pana la 0.3 micrometri.

Studii stiintifice

Efectele pozitive ale tehnologiei cu ioni Plasmacluster au fost studiate si masurate in diferite modalitati de catre institutele de stiinta din toata lumea.

S-a dovedit ca ionii Plasmacluster sunt eficienti impotriva a 23 tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri si alergeni; rezultatele acestor teste sunt unice. Printre altele, ionii Plasmacluster inactiveaza virusurile gripale, inclusiv pe cele ale gripei aviare, precum si bacteria e-coli, virusul poliomielitei si acarienii.Filtre incluse:
- Filtru HEPA: model FZ-D40HFE
- Filtru de dezodorizare: model FZ-G40DFE
- Filtru de umidificare: model FZ-G60MFE

Instituțiile de testare din Japonia și din țări din întreaga lume, precum SUA, Germania, U.K., au dovedit eficacitatea ionilor cu plasmacluster. Studiile efectuate pot fi consultate aici.


Acest produs destinat ingrijirii si igienei personale, pentru protectia sanatatii consumatorilor, poate fi returnat doar sigilat, deoarece face parte din categoria produselor care sunt exceptate de la dreptul de retragere din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena daca au fost desigilate sau folosite de consumator - O.U.G. 34/2014 actualizata, art. 16. lit. e.

Detalii

SKU
4657699
Brand
Functie polen
Da
Child lock
Da
Greutate (kg)
9.2
Nivel zgomot (dB)
19
Tensiune de alimentare (V)
220-240 V / 50/60 Hz
Capacitate umidificare
400 ml/h
Flux de aer (m³/h)
240
Capacitate rezervor (l)
2.5
Filtru
Filtru HEPA Durata de viata filtru, pulverizare sau umidificare: pana la 10 ani
Suprafata acoperita (m2)
18 m² / 28 m²
Senzori
Praf / Temperatura / Umiditate / Lumina

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate