Purificator de aer Sharp cu Plasmacluster si umidificare activa, KC-D40EUB 2.5 l, negru

 

 

 

Tehnologia Plasmacluster - Un nou Standard pentru Aerul Curat

Despre purificarea aerului cu ioni Plasmacluster se pot spune multe. Aceasta este o forma unica de purificare a aerului si nu se limiteaza la aplicarea in cadrul purificatoarelor de aer. Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster poate fi utilizata si pentru diferite alte produse.

 

Aici puteti gasi mai multe informatii despre ce inseamna mai exact purificarea aerului cu ioni Plasmacluster, ce face aceasta si care sunt beneficiile dvs. ca si client.

 


Pentru un climat casnic perfect, va recomandam purificatorul de aer de la Sharp, cu functia Plasmacluster.

Tehnologia Plasmacluster este o tehnologie originala Sharp de curatare a aerului, pentru supresarea efectelor virusilor aeropurtati, pentru descompunerea si indepartarea mucegaiului existent in aerul incaperilor. Descarcarea plasmei genereaza acelasi tip de ioni pozitivi si negativi care se gasesc in natura.

 

Functii premium. Sistem Plasmacluster Ion

Emiterea Ionilor
Descarcarile de plasma sunt utilizate pentru crearea si eliberarea in aer a acelorasi ioni pozitivi si negativi ca si cei generati in natura.

 

Efectul asupra mucegaiului si virusilor
Doar in momentul in care ionii vin in contact cu suprafata unui spor de mucegai, a unei bacterii sau a unui virus, acestia se transforma in radicali OH cu capacitati extrem de mari de oxidare. Radicalii OH “fura” instantaneu hidrogenul (H) din proteinele de la suprafata bacteriilor, distrugand proteina.

 

Ionii se transforma in apa si se intorc in aer
Combinarea unui radical OH liber cu hidrogen (H) are ca rezultat crearea particulei de apa (H2O), care se intoarce in aer.

Trei efecte majore ale Ionilor Plasmacluster:

 

1. Elimina mucegaiul si bacteriile 


Cauza alergiilor si a bolilor infectioase 


2. Descompun si elimina gazele toxice care nu pot fi eliminate cu ajutorul filtrelor conventionale 


Fumul de tigara – descompun si elimina gazele toxice prezente in fumul de tigara


3. Curata rapid intreaga camera de mirosurile neplacute:


Mirosurile din casa, inevitabil generate
Mirosurile de toaleta
Mirosurile provenite de la gunoiul menajer
Mirosurile animalelor de companie

 

Respirati aer sanatos si acasa

Purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster si generatoarele de ioni descompun mirosurile neplacute si pot reduce particulele daunatoare.


Ne petrecem cea mai mare parte a vietii in spatii interioare. De aceea, este important sa pastram aerul din casa proaspat si sanatos, nu numai pentru nasul nostru, ci in special pentru caile noastre respiratorii.


Din cauza izolatiei imbunatatite a caselor noastre, calitatea aerului s-a deteriorat. Ca urmare, aerul de interior poate cauza sau accentua reactiile alergice, racelile si durerile de cap.


O purificare buna a aerului a devenit astfel o necesitate.


Curatarea aerului din jurul dumneavoastra

 

 • Indeparteaza electricitatea statica
 • Extragerea prafului
 • Elimina mirosurile persistente (fum tigara)
 • Elimina alergenii, virusii
 • Elimina particulele de mucegai aeropurtat
 • Elimina mucegaiul umed, greu
   

Sistemului Plasmacluster Ion imbunatateste:

 • Umiditatea pielii (+6%)
 • Elasticitatea pielii
 • Textura pielii

 


Purificatoarele de aer Sharp pot fi folosite intregul an

Primavara – Eficient impotriva Polenului
Vara – Eficient impotriva mirosului neplacut de transpiratie
Toamna – Eficient impotriva alergiilor
Iarna – Eficient impotriva virusilor


Purificare in fiecare colt

In cazul majoritatii purificatoarelor de aer, aerul abia daca este absorbit in dispozitiv pentru a fi curatat prin filtrele existente. Astfel, numai aerul din fluxul de aer este purificat. Aceasta metoda de purificare nu ajunge la „aerul stagnant”. Cu alte cuvinte, nu se intampla prea multe cu contaminarea din spatele mobilei.


Cu purificatoarele de aer cu ioni Plasmacluster, ionii se raspandesc in toata incaperea, putand astfel purifica tot aerul. In acest mod, se purifica pana si aerul de sub canapea si de dupa sifonier.

 

Purificarea aerului cu functie de umidificare

 

Seria Sharp KC de purificatoare de aer cu umidificare, mentin automat umiditatea aerului din incapere la un anumit nivel, prin intermediul unor senzori de aer. In functie de temperatura din camera, purificatorul de aer / umidificatorul va incerca permanent sa mentina o umiditate a aerului intre 55% si 65%. Acesta este procentul recomandat pentru corpul uman.

 


De asemenea, acestea vor eficientiza si mai mult purificarea aerului deoarece particulele de apa se leaga de ionii Plasmacluster. Acestia sunt apoi atrasi in tesatura alaturi de apa. Astfel, puteti elimina, de pilda, mirosurile din carpete, covoare, draperii si lenjeria de pat.

 

Oxigen proaspat acasa

Adesea, oamenii nu se simt bine si pot suferi chiar si de dureri de cap, greata, oboseala, pierderea puterii de concentrare si diferite reactii alergice, atunci cand calitatea aerului de interior este slaba. In aceste locatii, echilibrul de oxigen este adesea dereglat: nu exista suficient de multi ioni negativi de oxigen. Numim acest fenomen sindromul raului de cladiri.


Purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster refac echilibrul de oxigen din aer generand ioni suplimentari de oxigen. Efectul nu este doar de reimprospatare a aerului, ci si de imbunatatire a concentratiei. Puteti recunoaste acest efect de reimprospatare atunci cand va plimbati intr-o padure sau cand stati aproape de o fantana sau de o cascada.

 

 

Efectul unic

Purificarea aerului cu ioni Plasmacluster nu trebuie confundata cu alte metode de purificare a aerului, care utilizeaza, de asemenea, ioni incarcati pozitiv sau negativ, deoarece in cazul majoritatii acestor metode, purificarea aerului are loc chiar in interiorul dispozitivului in sine si nu in camera. Mai mult, particulele nedorite nu sunt eliminate, si nici peretii celulari ai microorganismelor deteriorate in aceste cazuri.

 
Daca doriti sa respirati aer sanatos si curat ca cel din padure sau din munti, trebuie cu siguranta sa incercati purificatoarele de aer Sharp Plasmacluster.

 

Cele mai importante caracteristici

 


 

 

Complet automat multumita senzorilor integrati


Purificatoarele de aer au un sistem de senzori care monitorizeaza separat si prezinta conditiile de praf, mirosuri, temperatura si umiditate din incapere. Prin aceasta, fiecare forma de contaminare a aerului este detectata imediat, iar viteza corespunzatoare a ventilatorului se regleaza automat. Exista 3 setari diferite pentru reglarea sensibilitatii senzorilor si, pe deasupra, puteti comuta pe un mod special de pulverizare cu ioni sau pe programul pentru polen.

 

Functionare silentioasa


Persoanele cu alergii, in special, au adesea probleme de respiratie in timp ce dorm.
Cu o functionare silentioasa de numai 23 dB (pe cea mai mica setare), purificatoarele de aer cu ioni Plasmacluster isi fac treaba aproape fara niciun zgomot. Si cu afisajul care poate fi stins, acestea sunt foarte potrivite pentru utilizarea in dormitor.

 

Eficienta energetica


Pentru a mentine aerul cat mai curat posibil, Sharp recomanda sa pastrati purificatorul de aer pornit 24 ore pe zi. Prin utilizarea tehnologiei cu invertor, prin care se economiseste energie si un consum de numai 14 W (pe cea mai mica setare), acestea va vor mentine factura de curent la un nivel redus.

 

Programe separate


In timpul „sezonului de polen”, puteti comuta pe programul special de polen al purificatoarelor de aer. Purificatorul de aer variaza astfel automat viteza de ventilatie intr-un mod eficient.
Modul de pulverizare cu ioni al modelelor mentionate mai sus este, de asemenea, o trasatura unica. Atunci cand activati aceasta functie, se produce instantaneu un numar mare de ioni Plasmacluster de inalta densitate, pentru purificarea aerului. Ionii Plasmacluster se raspandesc in toata incaperea timp de 15 minute, iar ciclul de flux al aerului este alternat intre un nivel ridicat si unul scazut. Astfel, camera va fi purificata foarte repede si foarte bine.

 

Adecvat pentru orice spatiu interior


In majoritatea cazurilor, purificatoarele de aer fac parte din interiorul sufrageriei sau al dormitorului dvs. de aceea, s-a acordat multa atentie formei si designului acestora. Ele au fost create cu un design stilat, care completeaza orice spatiu interior.


Afisaj color usor de inteles    

 

Specificatiile produsului:

 • Fante automate
 • Panou control nou
 • Aprobat de The British Allergy Foundation

 • Tastatura argintie
 • Acoperire argintie
 • Fanta neagra lucioasa

 Functii: 
Temporizator ON/OFF
cu setare pornire de 2/4/6/8/10/12/14 ore si Setare de oprire de 1/2/4/8 ore


Intretinere facila - Nu contine filtru dezodorizant lavabil. Nu este necesara spalarea pana la 10 ani


Miscare si fixare usoara - Role si opritor. Aparatul se muta usor prin alunecare


Evitarea intrarii prafului - Fante auto noi


Previne dezvoltarea mucegaiului - Mod Auto Avansat. La Modul Auto, cand umiditatea creste peste 70%, jetul de aer creste automat, pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului prin jetul de mare densitate de PCI (mucegaiul se dezvolta automat la umezeala de peste 70%)

 

Prezinta Functia de Autorestart si Fuctionare automata cu ajutorul senzorilor.


De asemenea, copilul dumneavoastra este protejat de posibilele accidente prin functia Child lock pentru a folosi produsul fara griji in orice imprejurare.


Liniste si Pace - Datorita nivelelor scazute de zgomot, in combinatie cu un afisaj digital ce poate fi oprit, purificatorul Sharp a fost gandit pentru a fi utilizat si in dormitor. Ofera aer curat pe timpul intregii nopti, dar te va lasa sa dormi in liniste si pace in acelasi timp


Senzori: Senzor de temperatura si umiditate, Senzor de praf


Filtru: Filtru HEPA, Deodorizant lavabil, Filtru de pulverizare sau filtru de umidificare / Durata de viata filtru, HEPA, filtru de carbon activ: pana la 10 ani; Durata de viata filtru, pulverizare sau umidificare: pana la 10 ani
 

Ce se intampla daca umiditatea aerului este prea mare sau prea mica?

 • Mai mica de 30%: rezistenta noastra scade
 • Mai mica de 40%: se activeaza virusurile
 • Mai mare de 65%: se activeaza mucegaiurile 

 

Setarea automata pentru procentul de umiditate a purificatoarelor de aer Sharp Plasmacluster variaza intre 55% si 65%, in functie de temperatura camerei:

 • Mai putin de 18 grade: 65%
 • Intre 18–24 grade: 60%
 • Mai mult de 24 grade: 55%

 

Sistemul de filtrare cvadruplu


Purificatorul KC-D40EUW este echipat cu un sistem eficient de filtrare cvadruplu, pentru purificarea aerului

1. Pre-filtru din microplasa 
2. Filtru deodorizant lavabil
3. + 4. Filtru antimicrobacterian si filtru HEPA (doi-in-unu)
5. Filtru rotativ de umidificare a aerului
6. Recipient de apa
7. Modul de pulverizare de inalta densitate a ionilor Plasmacluster

Filtrul din microplasa protejeaza filtrul HEPA de inalta performanta de pierderea potentiala a performantelor de colectare a prafului impiedicand intrarea prafului in filtrul HEPA. Filtrul lavabil de carbon absoarbe toate mirosurile neplacute.


Filtrul antimicrobacterian si filtrul HEPA se combina intr-un singur filtru fizic. Acesta colecteaza 99,97% din toate particulele (fine) de praf, polen, bacterii, virusuri, acarieni si mucegaiuri, cu o dimensiune de pana la 0.3 micrometri.

 

Studii stiintifice


Efectele pozitive ale tehnologiei cu ioni Plasmacluster au fost studiate si masurate in diferite modalitati de catre institutele de stiinta din toata lumea.


S-a dovedit ca ionii Plasmacluster sunt eficienti impotriva a 23 tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri si alergeni; rezultatele acestor teste sunt unice. Printre altele, ionii Plasmacluster inactiveaza virusurile gripale, inclusiv pe cele ale gripei aviare, precum si bacteria e-coli, virusul poliomielitei si acarienii.