Purificator aer germicid UV, airUVcleaner-01

2.900,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Cod produs - SKU stand5648

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Dispozitivele de dezinfectie cu aer obțin rezultate bune cu această formă de purificare, deoarece aerul are un coeficient de absorbție scăzut și, prin urmare, permite atacului UVC GERMICID asupra microorganisme prezente în timpul recirculării aerului din încăpere încarcat cu agenti patogeni. Aerul este antrenat in aparat de sistemului de circulatie (ventilator).

În plus, alte trei condiții benefice sunt în general prezente:

1. mișcarea aleatorie a particulelor ce oferă orientări moleculare favorabile pentru atac al radiatiei UVC,

2. condiție de „circuit închis”,

3. a treia conditie este opotunitatea reciclării (chiar și în cel mai simplu sistem, circulație naturală, există o reducerea apreciabilă a numărului de organisme aeriene într-o cameră astfel pericolul infecțiilor aeriene este redus considerabil).

In interiorul carcasei sunt amplasate lămpile de UV-C, a caror radiatie este concentrata printr-un sistem de reflexie ce formeaza o cavitate rezonanta, ceea ce duce la un randament maxim al dispozitivului. Timpul de circulatie al aerului este ales optim, tinandu-se cont de energia necesara distrugerii fiecarui tip de microorganism si de energia debitata de generatoare. Acest sistem este complet inofensiv pentru om, fiind un sistem cu un randament maximizat. Cu toate acestea, trebuie amintit că aerul purificat nu este, în sine, agent de purificare. Sistemul de ventilație naturală sau mecanică al camerei asigură trecerea aerului contaminat prin zona UV-C (zona superioară a camerei) și dezinfecția acestuia.

Dimensiune camera (supratata 36m2, înălțime 2,5m, volum camera: 90m3),

Nr. de treceri necesare: 14,

Volum total de aer (trecut prin aparat): 1275m3,

Timpul total pentru atingerea dozei de radiațieUVC: 10.75h, (doza de 100mWs/cm2, 99.99% germicidare)

Recomandat a se folosi pentru: Impiedica raspandirea epidemiilor (ex: aerul din incapere este dezinfectat pana la 99%, iar suprafetele pana la 99.9% functie de distanta); Nu utilizeaza produsi chimici in procesul de dezinfectie si poate fi utilizat cu personalul in incapere (la variantele cu incintă inchisă); Consum de energie redus si costuri minime de intretinere; Elimina mirosurile neplacute de natura organica, inclusiv mirosul de tutun; Nu genereaza ozon si nu ionizeaza aerul din incapere;

Tip asezare: sol, perete, tavan

Culoare: Negru, portocaliu, albastru

Vopsire: vopsire electrostatica

Dimensiuni (LxHxA): L1350*H192*A192mm (corp principal), H1750*342*342 (picior cu 4 roti din care 2 cu autoblocare)

Greutate totala: 16kg

Garantie: 24 luni

Detalii

SKU
stand5648
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review