33%

Ondulator par Carrera No 537, diametru de 26 mm, varf tactil rece, banda de protectie varfuri din silicon, setari de temperatura 120-210 C (in trepte de 10 C), afisaj LED, gri grafit/titan

Carrera
211,90 RON (TVA inclus) 319,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Carrera
Cod produs - SKU 4659302
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Mâinile stilistului preferat acasă la dvs.

Nu aveți nevoie de răbdare infinită pentru a vă ondula părul. În mod evident, nu ni se permite să spunem ce condulatoare funcționează cel mai rapid și cel mai bine, dar am dori să subliniem faptul că aparatul nostru extra-lung, de calitate superioară, cu înveliș ceramic, creează bucle frumoase, care se păstrează un timp îndelungat, cu 25% mai rapid decât alte ondulatoare. De asemenea, beneficiați de un afișaj digital cu LED, de setări precise de temperatură și un vârf cu atingere rece, pentru o coafare sigură.

O suprafață mai mare acoperită cu ceramică.

Un ondulator mai lung înseamnă o suprafață mai mare, care poate ondula o șuviță mai groasă. Rezultatul? Bucle de vis, obținute cu 25 la sută mai rapid. Dar lungimea nu este totul. Calitatea suprafeței este, de asemenea, importantă – întrebați-vă părul! De aceea am oferit ondulatorului nostru o acoperire din ceramică. Deoarece numai o acoperire de înaltă calitate asigură o distribuție perfectă a căldurii și o strălucire uniformă.

Vârfurile tale merită protecție cu silicon.

Dacă vă faceți timp pentru o testare a ondulatoarelor, veți observa că este mai dificil să coafezi vârfurile. Acest lucru se datorează faptului că vârfurile petrec cel mai mult timp în contact cu suprafața ceramică fierbinte și preiau cea mai multă presiune. Deoarece nu este ceea ce își doresc vârfurile, am construit o bandă din silicon îngustă, integrată pe elementul de încălzire. Siliconul este lipicios în mod natural, astfel încât puteți fixa vârfurile între ondulator și clema de prindere, fără presiune suplimentară, pentru o coafare blândă.


Ondulatorul nostru nu este o excepție: atunci când vine vorba de performanță, fiecare detaliu contează.


Precizie digitalăCeramică imbatabilăDiametrul perfect
De ce să ghiciți, când puteți avea în schimb un control precis al temperaturii de la 120 °C la 210 °C, în trepte de 10 grade? Atunci când atingeți temperatura dorită, trebuie doar să apăsați pe butonul "blocare" pentru a nu schimba temperatura în mod accidental.


Ondulatorul este atât de bun cât este materialul de la suprafața acestuia. Răsfațați-vă părul cu o acoperire ceramică de înaltă calitate, care îl protejează de acumulările de căldură și este foarte fină, dar cu o prindere foarte bună.
Diametrul mediu perfect de 26 cm vă oferă libertate totală de coafare pentru orice fel de bucle, de la cele cu aspect natural, la onduleuri blânde sau fluide (acele bucle lejere de plajă” pe care le iubesc băieții).


Specificații:

Ondulator cu diametru Ø 26 mm pentru bucle lejere
Suprafață de coafare extra-lungă pentru o coafare cu 25% mai rapidă
Bandă de protecție din silicon, pentru vârfuri sănătoase
Zonă de coafare cu acoperire ceramică
Setări precise de temperatură de la 120 la 210 °C (în trepte de 10 grade)
Afișaj LED luminat pentru control digital al temperaturii
Funcția Boost: încălzire rapidă în 30 de secunde
Oprire automată după 30 de minute
Vârf tactil rece: vârful ondulatorului izolat termic pentru o coafare sigură și precisă
Funcția de blocare previne modificările accidentale de temperatură
Cablu de alimentare pivotant foarte lung 360°
Buclă de agățare
Accesorii: Husă de depozitare
EAN: 4250812803306Detalii

SKU
4659302
Brand
Tip Produs
Ondulatoare de par
Display electronic
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review