MEDELJET BASIC KIT COMPLET

MEDEL
59,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse!
MEDEL
Cod produs - SKU 92492

SKU
92492
Brand
Greutate kg
0.3

Descriere

Medeljet Basic Kit Accesorii pentru aerosoloterapie

Art. 92492

Potrivit pentru Medel Easy, Medel Family, Medel Star si Medel Sweet

Contine: Recipient pentru medicament Medeljet Basic Piesa pentru gura Piesa pentru nas Masca pentru adulti Masca pentru copii Tub pentru aer 5 filtre pentru aer (de rezerva)

Medeljet Basic (recipientul pentru medicament): datorita efectului Venturi, aerul (2) intra in recipient prin deschiderea din partea de sus a acestuia (1), suplimentand aerul furnizat de compresor (3) si crescand astfel viteza de nebulizare si scazand timpul de tratament (4).

Curatare si dezinfectare

Inainte de prima utilizare si dupa fiecare tratament:

Dezmembrati recipientul pentru medicament rotind capacul in sens invers acelor de ceasornic si scoateti conul de transmitere a medicamentului. Spalati componentele recipientului si piesa sau masca utilizata folosind apa de la robinet, apoi lasati-le in apa fierbinte timp de 5 minute. Lasati-le sa se usuce bine apoi reasamblati partile recipientului si conectati-l cu tubul de iesire a aerului.

Mastile si tubul de aer trebuie spalate cu apa calda.

Nu fierbeti si nu autoclavati tubul pentru aer si mastile.

Sterilizare:

In loc de apa fierbinte pot fi folosite solutii de sterilizare la rece, urmand instructiunile de utilizare ale producatorului acestora.

Distribuitor: Superfood Company SRL, Str. Izlazului nr. 3, 077145 Pantelimon, Jud. Ilfov, Romania Tel: 021.352.01.67, www.superfood.ro

Detalii

SKU
92492
Brand
Greutate kg
0.3

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
92492
Brand
Greutate kg
0.3