80%

KIT ROBOT EDUCATIONAL KRYPTON 8

500,00 RON (TVA inclus) 2.560,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Cod produs - SKU 4659067
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Descriere

Abilix a fost fondat in 1996 si este primul brand de roboti educationali din lume. Timp de 20 de ani, este furnizor de solutii inovatoare de robotica educationala in conformitate cu cerintele STEAM (Stiinta, Tehnologie, Inginerie, Arta si Matematica), obtinand peste 400 de tehnologii brevetate, dezvoltand independent peste 120 de tipuri de roboti educationali.

In prezent, robotii educationali Abilix sunt folositi in 31 de tari ca platforme pentru predarea activitatilor stiintifice si tehnologice in peste 21500 de scoli si peste 1000 de universitati.

Seria de roboti educationali Abilix Krypton ajuta copiii si tinerii sa invete stiinta si sa dezvolte competente ale viitorului, cum ar fi creativitatea, gandirea logica, abilitatile de rezolvare a problemelor si cooperarea intr-un grup.

Cu acest set elevii pot realiza 48 activitati didactice, cum ar fi Motorcycle, Seal, Bigfoot No.1, Chomper,… iar fiecare dintre acestea este insotita de curriulum, un manual de constructie, un program exemplu si un camp de lucru.

Controlerul are un procesor MTK6580 (A7) 1.3GHz bazat pe Android 5.1., 2G Flash, 512M RAM si suporta, de asemenea, modul de descarcare Wifi / Bluetooth. Ecranul color al controlerului tactil este de 1.5 in, DIP 320×320 si reprezenta caractere si grafice. Are 4 porturi pentru motoare si 8 porturi I/O. Tensiune de alimentare 7.0-8.4V. Baterie de litiu interioara de 7.4V/1500mAh si incarcator.


Aplicatii:

MEET KRYPTON

Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii se pot familiariza si pot invata sa foloseasca robotul fara instructiuni detaliate sau complicate. Acest program intuitiv se bazeaza pe capacitatea innascuta a copiilor de peste 3 ani de a recunoaste tipare. Aceasta le permite sa invete singuri cum sa controleze robotul. Este posibila actualizarea online.

ABILIX KRYPTON – Todays future (Android si iOS) include:

 • Cursul MEET KRYPTON care descrie cele mai importante elemente si functii ale robotului, facilitand primii pasi cu robotii Abilix.
 • INSTRUCTIUNI INTERACTIVE 3D – arata cum sa construiti pas cu pas modelele.
 • MODULE pentru programarea robotului in 3 limbaje: DRAG & DROP, SCRATCH, FLOW-CHART

4 limbaje de programare

Abilix DRAG & DROP – programare simpla si intuitiva pentru copii prin rearanjarea  blocurilor de comenzi. Contine manuale de constructie. Cu cateva blocuri simple de instructiuni pentru actiuni specifice, copiii de 3 ani pot sa isi proiecteze propriile programe fara o pregatire formala. Este posibila actualizarea online.

Abilix SCRATCH pentru KRYPTON – cel mai popular limbaj de programare in scolile Poloneze. Copiii de peste 7 ani pot utiliza acest soft de programare grafica, comenzile si parametrii programului fiind setati prin plasarea pictogramelor pe ecran. Codurile pentru controlul robotului pot fi generate cu usurinta prin glisarea pictogramelor in zona de editare. Este posibila actualizarea online.

Abilix CHART pentru KRYPTON – pentru intermediari, spre avansati. Softul accepta programarea standard cu diagrame flux si limbajul C. Fara a introduce nicio line de cod, copiii de 7 ani pot finaliza cu usurinta programarea, in timp ce codul in limbajul C poate fi introdus in diagrama flux. Programul sub forma de diagrama flux poate fi convertit automat in cod C. Este posibila actualizarea online.

C sau Java pentru avansati (disponibil pe PC)

Acest set contine peste 816 componente in 57 de tipuri

 • include controler pentru ecranul tactil
 • 1 set de baterii cu litiu
 • 1 busola
 • 1 giroscop
 • 1 microfon (acuratete> 90%)
 • 2 difuzoare cu volum> 72db (@ 1m), Stereo
 • 1 set de LED-uri
 • Conexiune WIFI (802.11b: DSSS; 802.11g: OFDM 802.11n (20MHz):
 • 2 motoare mari in bucla inchisa (tensiune de alimentare 6-9V, Viteza 190-200 rpm, Cuplu in mers 0,15 Nm; Cuplu in stationare 0,18 Nm, Rezolutie 1°, cabluri pentru conectare)
 • 1 motor mic in bucla inchisa (tensiune de alimentare 6-9V, Viteza 320-330 rpm, Cuplu in mers 0,08 Nm; Cuplu in stationare 0,35 Nm, Rezolutie 1°, cabluri pentru conectare)
 • 1 senzor ultrasonic (Distanta de detectie: 5-150 cm, Unghiul de detectie: 20°, Eroare: ± 1 cm)
 • 5 senzori tonuri de gri (Intervalul de valori de gri: 0-4000, Distanta de detectie: 2-10 cm)
 • 1 senzor tactil (Dimensiunea butonului: 4 mm)

Detalii

SKU
4659067
Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review