Cupa menstruala MOONCUP – Transparenta, marimea A

144,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Cod produs - SKU MOO-001

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Mooncup A este o cupă menstruală reutilizabilă, de dimensiune ceva mai mare (diametru 46 mm). Este fabricată din silicon de calitate medicală și are o durată de viață de mai mulți ani (aproximativ 10). Pentru Mooncup B, cu diametru mai mic, de 43 mm, mergi aici.

Ce știm despre Mooncup A?

Este fabricată în Marea Britanie, deci din start eliminăm dubiile majore ale produselor chinezești. Aceasta este valabil atât în ceea ce privește calitatea, rezistența în timp, cât și toxicitatea materialului. Este de maximă încredere. Colectează de 3 ori mai mult fluid decât un tampon obișnuit, deci ne putem baza pe ea chiar și în zilele cele mai dificile. Și pentru că materialul nu este deloc absorbant, nu ne va cauza uscăciune în zilele mai ușoare și nici iritații. Este super-disponibilă. Mooncup este mereu acolo, în preajma noastră. Gata cu alergătura să prindem magazinul deschis în ultimul moment. Gata cu necesitatea stocurilor de absorbante de tot felul. Chiar și atunci când călătorim, nu ne ocupă deloc spațiu în rucsac, sau în valiză. Trece neobservată în bagajul de mână! Ne scutește de probleme dacă vreo companie de zbor ne pierde bagajele și ajungem seara târziu la hotel. Este super-prietenoasă. Ingredientele compoziției siliconului sunt alese cu cea mai mare grijă. Ele și-au dovedit din plin calitățile timp de 20 ani. Nu conține latex, nu conține coloranți, parfum, ftalați, plastic, înălbitori, și nici BPA (bisphenol A). Materialul folosit este hipoalergenic. Este ieftină, chiar foarte ieftină! Să nu ne lăsăm păcălite de prima impresie. Sigur că un pachet de tampoane este mai ieftin decât o cupă menstruală. Dar totuși cupa își scoate banii în 6-8 luni. Iar după aceea, o avem gratis pentru ani și ani de zile.

Calitatea cupei Mooncup A

Cupa este certificată cu standardul cel mai înalt ISO 13485. Acesta se referă la produse și dispozitive de uz medical, unde calitatea și siguranța nu sunt deloc negociabile. Cu mulți ani în urmă a primit avizul FDA (Administrația Guvernamentală pentru Alimente și Medicamente din SUA. Avizul are nr. 3009117944. De asemenea, cupa menstruală Mooncup a fost înregistrată în Vegan Society din 2010. Aceasta indică faptul că Mooncup nu conține ingrediente de origine animală și nu a fost niciodată testată pe animale.

Mooncup vine în două mărimi:

A - mărimea mare; B - mărimea mică (pe care o găsiți, de asemenea, de vânzare la noi aici).  

Se recomandă mărimea A femeilor care au depășit vârsta de 30 de ani, sau care au născut pe cale naturală.

Dimensiuni Mooncup A:

Diametru: 46 mm; Lungime: 50 mm; Picioruș: 21 mm; Capacitate de colectare: 29.3 ml.

Pachetul conține:

Cupa menstruală Mooncup A; Săculeț din bumbac organic fără înălbitori; Instrucțiuni de utilizare; Cutia originală a produsului.

Mooncup - mod de utilizare:

Detalii

SKU
MOO-001
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review