10%
Caserole + pompa de vidat Laica VT3302
129,59 RON
(TVA inclus)
143,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Cum te putem ajuta?
- Livrare 3-5 zile
- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături
Descriere
Set caserole de vidat + pompa manuala de vidat Laica VT3302Laica VT3302 contine:
o caserola dreptunghiulara de capacitate 2 litri;
o caserola dreptunghiulara de capacitate 0,5 litri;
pompa manuala de vidat caserole.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
Economiseste spatiu in frigider;
Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
Caserolele Laica VT3302 sunt fabricate din TRITAN fara BPA.
Capacul caserolelor este fabricat din ABS.
Caserolele sunt dotate cu indicator de data incorporat in capac si supapa de evacuare.
Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde.
Pot fi spalate in masina de spalat vase.
Rezistente la soc termic: pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -30oC + 60oC).
Pentru utilizarea caserolelor nu este necesar sa detineti un aparat de vidat Laica, vidarea caserolelor se face cu pompa inclusa in pachet.
Descriere produs:
Pompa manuala;
Garnitura pompa;
Caserola 0,5 litri
Caserola 2 litri;
Capac;
Clapete de inchidere;
Supapa de evacuare;
Garnitura de etansare capac;
Indicator data.
Instructiuni de utilizare:
Umpleti caserola pana la un maxim de 2 cm sub marginea superioara.
Puneti capacul si inchideti caserola, prin rabatarea celor doua clapete de inchidere.
Puneti pompa manuala pe supapa de evacuare de pe centrul capacului si trageti afara aerul din caserola asa cum este prezentat in imaginea 1, pana ce poate fi simtita o rezistenta puternica. Vidul a fost creat; puneti caserola in frigider, congelator sau camara.
Pentru a deschide caserola, eliberati aerul prin supapa de evacuare si ridicati clapetele de inchidere.
Ambalarea in vid - descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne
4-5 luni
15-20 luni
Peste
3-4 luni
12 luni
Legume
10 luni
18-24 luni
ÂÂ
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupa ambalare in vid
Carne cruda
2-3 zile
6 zile
Peste proaspat
1-3 zile
4-5 zile
Vanat
2 zile
6 zile
Mezeluri feliate
4-6 zile
15-18 zile
Mezeluri
7-14 zile
25-40 zile
Branzeturi tari si maturate
6-20 zile
25-60 zile
Legume proaspete
1-4 zile
18-20 zile
Fructe proaspete
5-8 zile
8-10 zile
Paste/Orez/Lasagna
2-3 zile
10 zile
Carne gatita
4-5 zile
8-10 zile
Dulciuri, deserturi proaspete
5 zile
15-20 zile
ÂÂ
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)
Timp de conservare in conditii normale de depozitare
Timp de conservare dupa ambalare in vid
Paine
2 zile
7-8 zile
Biscuiti
4-5 luni
12 luni
Paste/orez
6 luni
12 luni
Faina
4 luni
12 luni
Cafea
3 luni
12 luni
Ceai
5 luni
12 luni
Fructe uscate
4 luni
12 luni
Detalii
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 RON.