Camera inhalare FLAEM Pro Line Zeffiro SPC01, Tehnologie Cross Valve, cu masca pediatrica

149,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Cod produs - SKU flaemzeffiro

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

CARACTERISTICI:

 - Camera de inhalare din material antistatic;

- Masca pediatrica: 1 - 5 ani;

- Tehnologie patentata Cross Valve™;

- Fara latex;

- Fara bisfenol A (BPA);

- Fara flatati sau PVC.


Pentru o asimilare mai simpla si mai eficienta a medicamentelor, medicii specialisti recomanda ca impreuna cu inhalatorul sa se foloseasca si camera de inhalare (denumita si spacer).

 

Camera de inhalare Flaem Zeffiro asigura livrarea optima a medicamentelor catre plamani datorita tehnologiei cu valve incrucisate.

Tehnologia patentata Cross Valve™ este o supapa de retinere care ofera rezistenta scazuta la inhalare si previne expirarea accidentala in camera. Rezultatul este un flux unidirectional in timpul inhalarii si expiratiei, care asigura o livrare imbunatatita a medicamentului de la inhalatoarele sub presiune MDI si o usurinta in utilizare.


Avantajele utilizarii camerei de inhalare Flaem ZEFFIRO

 

 

Atunci cand utilizati doar inhalatorul

 

Atunci cand utilizati inhalatorul impreuna cu camera de inhalare

MDI-urile pot pulveriza medicamente cu pana la 100 km/h, determinand depunerea medicamentelor in partea din spate a gatului sau a cerului gurii. Acest lucru poate duce la efecte secundare. Coordonarea pacientului poate fi dificila, mai ales in timpul unui atac de astm. Adesea, pacientii inspira prea repede. Astfel, o cantitate semnificativ redusa de medicamente ajunge la plamani.

 

Camera spatiala ZEFFIRO poate asigura livrarea optima a medicamentelor catre plamani la pacientii de toate varstele. Zeffiro prinde si tine medicamentele in suspensie pana cand pacientul este pregatit ca sa inspire. Supapa incrucisata asigura o rezistenta scazuta la inhalarea medicamentelor si previne expirarea accidentala in camera. Astfel, doza optima de medicament ajunge la plamani pentru actiune impotriva astmului si BPOC.


Informatii importante

- Baza universala a camerei se potriveste tuturor marcilor si tipurilor de adaptoare MDI.

- Se poate spala in masina de spalat vase.

- Camera poate fi dezinfectata prin fierbere de pana la 12 ori.

- Masca se sterilizeaza prin autoclavare la 134°C timp de 4 minute. Numarul maxim de cicluri de autoclava pentru fiecare masca este de 50.


Detalii

SKU
flaemzeffiro
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review