CAM - OLITA 3 in 1

CAM
214,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse!
CAM
Cod produs - SKU 9755

SKU
9755
Brand
CAM
Greutate kg
0.3

Descriere

Nuby Olita 3 in 1

Olita

Reductor pentru toaleta, adaptabil tuturor tipurilor de WC

Treapta antiderapanta

INSTRUCTIUNI: Ridicati capacul olitei si ajutati copilasul sa se aseze pe ea. GOLIREA OLITEI: Desprindeti vasul de colectare si goliti-l in toaleta adultilor. Curatati bine vasul de colectare si asezati-l inapoi in olita.

CURATAREA OLITEI: Curatati olita si reductorul in mod regulat, cu apa calduta si sapun si apoi stergeti toate partile componente cu o carpa moale.

UTILIZAREA CA TREAPTA: Inchideti capacul pentru a utiliza produsul ca treapta. Treapta poate fi folosita atat la chiuveta, cat si oriunde altundeva in casa.

PENTRU TRANZITIA LA TOALETA: Desprindeti reductorul si asezati-l pe toaleta adultilor. Apasati reductorul pentru a se aseza pe pozitie. Pentru sanatatea si siguranta copilului dumneavoastra:

ATENTIE! Utilizati acest produs intotdeauna sub supravegherea unui adult. Verificati produsul inainte de fiecare utilizare. Aruncati produsul la primul semn de deteriorare sau deformare. Utilizati acest produs doar pe suprafete plane. Capacul nu este un spatar. Nu permiteti copilului sa se sprijine cu spatele pe capacul deschis al olitei.

Detalii

SKU
9755
Brand
CAM
Greutate kg
0.3

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
9755
Brand
CAM
Greutate kg
0.3