Aparat de ras Carrera No 421, Wet&Dry, barbierit 3-Track, trimmer integrat, 2 lame, display digital LED, autonomie 45 minute, Boost Charge, gri grafit/titan

Carrera
205,61 RON (TVA inclus) 469,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Carrera
Cod produs - SKU 4659288

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Un instrument precis.


Acest aparat de ras ar putea fi fratele mai mic al Aparatului de ras No. 521, dar nu vă lăsați indus în eroare. Cele două folii de bărbierit pentru precizie sunt neiertătoare cu firele crescute câteva zile, în timp ce trimmerul integrat se ocupă și firele de păr mai lungi. Pre-bărbierit? Rezolvat. Pielea? Fină. Ați putea spune că precizia domnește în familia dvs.


Mai multe lame decât ați putea gestiona cu ajutorul mâinilor.Cheia eficienței în ceea ce privește bărbieritul cu aparatul nostru este utilizarea celor mai ascuțite lame, pe o zonă cât mai mare posibil, dintr-o singură mișcare. Un bărbierit atent, fără tăieturi și fără a agăța pielea înseamnă și un bărbierit delicat, lamele ascuțite oferindu-vă un real avantaj.


Contururi, rapid.

De ce să schimbați accesoriile atunci când doriți să vă bărbieriți în detaliu? Cu un trimmer integrat, puteți să treceți imediat la treabă.


Atunci când vă bărbieriți cu precizie maximă și utilizând lame ascuțite, este normal să existe reziduuri. Pentru o curățare ușoară, scoateți capul de bărbierit și clătiți-l sub apă.


Accesoriile noastre sunt prea frumoase pentru a sta în sertar.Chiar și atunci când aparatul nu este utilizat, ar trebui să vă facă plăcere să vă uitați la el. De aceea am dezvoltat un suport de încărcare universal pentru aparatele noastre de ras care va atrage toate privirile, în timp ce va reîncărca aparatul pentru utilizări ulterioare.Prindere

Cablu sau baterie?

Cap de bărbierit detașabil

Puteți spune multe despre calitatea unui instrument doar prin atingerea acestuia. Elementele noastre tactile moi vă spun chiar mai mult. Și anume că, chiar și cu mâinile ude, puteți totuși să vă bărbieriți în siguranță și cu precizie.


Alegerea este a ta. Puteți chiar încărca aparatul de bărbierit CARRERA cu un cablu USB.
În momentul în care lemnul este tăiat, așchiile se desprind. Și unde se realizează un bărbierit cu precizie și putere, se vor aduna mici fire și particule din stratul exterior al pielii. Capul de bărbierit poate, desigur, să fie îndepărtat pentru o curățare ușoară sub apă: deoarece lamele curățate vor rade mai mult timp.

Husă de protecție

Iubim detaliile

Încărcarea prin USB

O husă de protecție, care servește și ca geantă de toaletă pentru că poate fi închisă, este foarte utilă. Folosiți-o. Nu uitați de capacul de protecție atașabil, deoarece lamele de tăiere sunt foarte delicate.

Cu siguranță am menționat acest lucru și înainte. Cu toate acestea, această iubire nu se oprește doar la ambalaj. Prin urmare, instrumentele noastre sunt prezentate pe fondul galben CARRERA, cu un scurt text de informare despre caracteristicile cheie.


Ați plecat în călătorie fără suportul de încărcare? Nu vă faceți griji, puteți încărca aparatul CARRERA prin USB, de exemplu utilizând laptopul. Flexibilitatea USB se va opri numai dacă calculatorul dvs. emite mai mult de 5V și 1000mAh.Specificații:

 • Sistem 3-Track, cu trimmer integrat, pentru firele mai lungi și cu 2 lame de tăiere cu arc
 • Aparat de ras Wet & Dry
 • Accesorii complet lavabile sub apă (IPX 6)
 • Reîncărcabilă / utilizabil atât cu cablul de alimentare, cât și fără cablu
 • Baterie cu litiu de calitate înaltă
 • Încărcare USB flexibilă, pe dispozitive cu o valoare putere max. de 5 V / 1000 mAh
 • Trimmer de precizie integrat
 • Display LED digital pentru a indica starea bateriei, cu buton de blocare pentru călătorie, indicator - solicitare de încărcare a aparatului
 • Timp de încărcare: 90 min
 • Funcția de încărcare boost: încărcare de 5 minute pentru un singur bărbierit
 • Timp de funcționare: 45 min
 • Culoare: CRR Gri Grafit / Titan
 • Accesorii: Adaptor de încărcare USB, husă de depozitare, perie de curățat, capac de protecție
 • EAN: 4250812802071

Detalii

SKU
4659288
Brand
Tip Produs
Aparat de ras
Tip produs
Aparat de ras
Display electronic
Da

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review