Altrient Acetyl L-Carnitine (30 pliculete), LivOn Labs

359,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse!
Cod produs - SKU 1230000026048
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

- Livrare 3-5 zile

- Plata în rate fără dobânda cu cardul de cumpărături

Descriere

Altrient® Acetyl L-Carnitine (30 pliculețe) - Carnitină 1000mg formulare lipozomală pentru absorbție maximă.

Suplimentele Altrient sunt primele care au introdus inovativa tehnologie lipozomală de încapsulare în domeniul suplimentelor pentru sănătate și frumusețe.

În timpul procesului de încapsulare patentat al Altrient, substanțele nutritive cheie sunt învelite în mici sfere de fosfolipide pentru a crea substanțele nutritive lipozomale. Aceste sfere fosfolipice au un strat dublu de protecție, la fel că celulele din corpul nostru. Acest strat protejează substanțele nutritive atunci când trec prin tractul digestiv, împiedicându-le să fie sparte de acidul gastric și transportȃndu-le în siguranță în intestinul subțire. Aici pot fi ușor absorbite în sânge și călătoresc rapid în organism, spre celulele care au cea mai mare nevoie.
Acest sistem de livrare, sofisticat și extrem de avansat, permite persoanelor care consumă suplimentele Altrient să beneficieze de avantaje excepționale pentru sănătate și frumusețe.

 

altrient girl

 

 

exclamation mark Scapi mai repede de kilogramele în plus.

exclamation mark

Îți crești rezistența fizică pe perioada antrenamentelor.

exclamation mark

Poți să administrezi produsul cu câteva minute înainte de începerea exercițiilor datorită sistemului de absorbție lipozomal.

exclamation mark

Nu riști intoxicare, supradozare sau reacții adverse pentru că preparatul este fabricat în USA după cele mai înalte standarde de calitate și ingredientele sunt de origine verificată. (Altrient = brand internațional - caută pe net).
 

serving altrient


Altrient® Acetyl L-Carnitine (30 pliculețe) este carnitină 1000mg incapsulată lipozomal pentru absorbție maximă.

6 motive să alegi acest produs?
 

1. Este fabricat în USA - ai garanția purității ingredientelor;
2. Este fabricat de LivOn Labs - No.1 în producerea suplimentelor lipozomale;
3. Se absoarbe în proporție de 99% în 5 minute de la administrare;
4. Se administrează foarte ușor. Pur și simplu rupeți plicul și stoarceți gelul într-o cantitate mică de apă într-un pahar. Veți observă că nu este complet dizolvat, asta pentru că nu este solubil în apă, dar este gata de a fi consumat și tot ce trebuie să faceți este doar să-l beți dintr-o dată.
5. Calitate superioară - suplimentele Altrient sunt, într-adevăr, suplimente de top. E adevărat că sunt puțin mai scumpe decât alte suplimente, însă prețul reflectă pur și simplu calitatea și beneficiile pe care le oferă. Este important să ne amintim că aceste beneficii asupra sănătății sunt dovedite clinic – deci valoarea lor este clară.
6. Ingrediente 100% non GMO


F
ă-ți antrenamentele cu Carnitină 1000mg de la Altrient® - formulare lipozomală

Mod de administrare:

Administrati 1 maxim 2 pliculete pe zi.

Tăiaţi sau rupeţi capătul crestat al pliculeţului şi stoarceţi conţinutul în 30-60 ml de apă sau băutura preferată rece şi consumaţi pe stomacul gol cu minim 15 minute înainte de masă.

Conţinutul pliculeţului nu se va dizolva în apă.

*Observație: Conținutul plicului se stoarce în păhărelul umplut cu apă, nu în paharul gol peste care se toarnă apă deoarece gelul este foarte aderent și se lipește de pahar.

 

Compozitie:

Acetyl L-Carnitina 1000mg

Fosfolipide 1000mg din care fosfatidilcolina 500mg

Alte ingrediente:
Apa purificata, etanol (cu rol de conservant), hidroxid de potasiu (reglator de aciditate), guma de xantan.

Nu contine: organisme modificate genetic, zahar, gluten, grau, drojdie, lactate, urme de carne, hexan, proteine de soia, coloranti si arome artificiale. Produsul nu este acid si este delicat cu stomacul.

 

Vezi si Altrient® C - Ultima generație de suplimente lipozomale pentru sănătate și frumusețe cu absorbție maximă. Click aici.


Altrient® Acetyl L-Carnitine 1000mg (30 pliculete), LivOn Labs

Lypo-Spheric Acetyl L-Carnitine, LivOn Labs

Produs de inalta biodisponibilitate ce depaseste ca eficienta multe alte suplimente pe baza de carnitina datorita compozitiei de inalta calitate, sistemului de livrare a nutrientilor prin tehnologia lipozomala si gradului ridicat de absorbtie.

Carnea rosie si produsele lactate reprezinta cea mai bogata sursa de carnitina, desi in cantitate mai mica se regaseste si in avocado, sparanghel, unt de arahide. Persoanele care tin un regim vegetarian, precum si persoanele mai in varsta pot beneficia de multiple avantaje ale suplimentarii dietei cu carnitina tinand cont ca nivelul de carnitina scade pe masura ce avansam in varsta. Altrient® L-Carnitine asigura doza maxima de absorbtie la nivel cellular datorita tehnologiei lipsomale.

Carnitina este o substanta regasita in stare naturala in aproape fiecare celula din corp, in special in inima si muschi care utilizeaza grasimile pentru a le trasnforma in energie. Carnitina joaca un rol important in producerea energiei pentru mitocondrie unde transport acizii grasi pentru a fi trasnportati in energie.

Administrarea carnitei suib forma de Acetil L-Carnitina poate contribui totodata la imbunatatirea functiilor cerebrale si la reducerea proceselor degenerative ce intervin odata cu varsta.

Cercetatorii recomanda suplimentarea alimentatiei cu Acetil L-carnitina pentru:

  • Reducerea oboselii cronice
  • Persoane supra-ponderale sau persoanelor care isi doresc ajutor pentru eliminarea kilogramelor suplimentare
  • Poate scadea nivelul glicemiei
  • Poate imbunatati sensibilitatea receptorilor insulinici in diabetul de tip 2
  • Poate reduce tensiunea arteriala
  • Poate preveni degenerescenta pacientilor cu Alzheimer
  • Poate ajuta la recuperarea dupa perioade de effort fizic intens
  • Poate ajuta la imbunatatirea numarului si motilitatii spermatozoizilor


Toate produsele din gama Altrient sunt garantat :

100% fara ingredient modificate genetic, fara zahar , gluten, hexane, protein din soia, culoare sau arome artificial

Produsele sunt potrivite pentru vegetarieni.

Altrient se administreaza usor. Continutul pliculetului se rupe usor si se goleste intr-un pahar cu putin lichid. Nu se agita foarte tare si se inghite deodata.

Unic Importator si Distribuitor pentru Romania SC MEDFUSION SRL

 

Intrebari frecvente:

 

În ce momente ale zilei este cel mai bine de administrat produsele Altrient®?

Aceste produse nu trebuiesc luate într-un moment anume al zilei dar, totuși, noi recomadăm administrarea lor dimineața și/sau în prima parte a după-amiezii. Dacă se administrează în partea a doua a după-amiezii, efectul lor poate cauza prea multă energie ce vă poate afecta programul de somn. Vă recomandăm, de asemenea, să luați produsele pe stomacul gol, astfel încât să se asigure un aport maxim și rapid în fluxul sanguin.

 

Care este doza zilnică recomandată pentru produsele Altrient®?

Doza recomandată pentru fiecare produs Altrient® este de un plic, o dată sau de două ori pe zi. Recomandăm consultarea medicului de familie inainte de administrarea unor doze mai mari decât cele recomandate.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele Altrient® nu se recomandă pentru prevenirea, vindecarea sau tratarea de boli sau a anumitor stări de sănatate. Dacă aveți o anumită problemă de sănătate, vă recomandăm consultarea medicului de familie care are competența de a vă indica tratamentul medical specific problemei dvs.

 

Produsele Altrient® se administrează pe stomacul gol?

Recomandăm administrarea produsului pe stomacul gol pentru a fi preluat mai rapid în fluxul sanguin. Chiar dacă se administrează în timpul mesei sau după mese, produsul se va absorbi în totalitate de către organism.

În cazul persoanelor predispuse la scăderi ale nivelului de zahar din sânge, se recomandă administrarea produsului Altrient®B chiar înainte de gustare sau înaintea meselor. Se recomandă evitarea substanțelor hipoglicemice, cum ar fi, de exemplu, cafeina.

 

Pot să iau produsele Altrient® în același timp?

Da, produsele Altrient®se pot administra în același timp.

 

Există suplimente sau medicamente care nu ar trebui adminstrate împreună cu produsele Altrient®?

Produsele Altrient® conțin substanțe nutritive de mare potență care nu trebuie să interfereze cu alte suplimente alimentare obișnuite atunci când sunt administrate de către o persoană sănătoasă. Dacă luați alte suplimente alimentare, vă recomandăm să îl consultați mai întâi pe medicul dvs înainte de a adăuga suplimente Altrient® în regimul dvs.

Aceste produse, care conțin substanțe nutritive bine analizate în urma cercetarilor medicale, sunt administrate de către milioane de persoane din lumea întreaga lume; este posibil să produsele să interfereze cu anumite medicamente. De exemplu, vitamina C, sub orice formă, poate diminua efectul warfarinei. Recomandăm tuturor celor care iau aceste medicamente să își administreze vitamina C sau orice alt antioxidant numai sub îndrumarea medicului; astfel, prelungirea timpului de protrombină va fi posibilă.

Dacă vă aflați în timpul unui tratament medicamentos, vă recomandăm să vă consultați medicul dvs sau farmacistul înainte de a lua oricare dintre suplimentele Altrient®. Vă recomandăm, de asemenea, să vă adresați medicului dvs înainte de a lua Altrient R-ALA dacă luați medicamente care scad glucoza sau dacă luați tratament pentru hipo sau hiper-tiroidă.

 

Lecitina din floarea soarelui este mai sigură decât lecitina din soia?

Majoritatea produselor fitochimice din soia se găsesc și în semințele de floarea soarelui care reprezintă sursa de lecitină din floarea-soarelui. Ca și boabele de soia, semințele de floarea-soarelui sunt cunoscute ca având inhibitori de protează, fitati (acid fitic), saponine, izoflavoni, oxalați și multe altele.

Nu am găsit nicio dovadă că lecitina de soia sau cea de floarea-soarelui ar fi nesigure. Lecitina din floarea-soarelui este o sursă minunată de fosfolipide; nu va conține aceleași cantități de substanțe fitochimice ca întreaga sămânță de floarea-soarelui. Același lucru este valabil și pentru lecitina din soia de bună calitate și pentru fosfolipidele purificate extrase din lecitina de soia – acestea nu vor conține niciodată aceleași cantități de substanțe fitochimice pe care le conțin boabele brute de soia.

Dr. Katherine Phillips de la Institutul Politehnic și Universitatea de Stat din Virginia, a prezentat o compilație cuprinzătoare a gamei de substanțe fitochimice găsite în semințele de floarea-soarelui în lucrarea sa din aprilie 2000, „Fitochimicele din florea sorelului (Helianthus annuus). Această lucrare se poate descărca pe de site-ul Asociației Naționale de Floarea Soarelui, http://www.sunflowernsa.com/seed/sunflower-kernels-in-bakery-foods/phytochemicals-in-sunflower-kernel/.

 

Produsele Altrient® conțin și proteină din soia?

În aceste produse folosim fosfolipide esențiale (EPL), care sunt fabricate din lecitină de soia nemodificată genetic. Practic, întreaga proteină de soia, (care îngrijorează persoanele alergice la această substanță), este eliminată din aceste fosfolipide în timpul procesului de extracție. Deși nu putem garanta că produsele noastre nu conțin urme de proteine din soia, efectuăm, în mod obișnuit, teste ADN pe fiecare produs în diferite laboratoare independente. Până în prezent, nici un laborator nu a detectat urme de proteine de soia în produsele noastre.

 

Ar trebui să consult medicul meu înainte de a lua produsele Altrient®?

Vă recomandăm să consultați un medic specialist înainte de a începe orice program de dietă, de exerciții sau de administrare de suplimente, cât și înainte de a lua orice medicament sau dacă bănuiți că aveți o problemă de sănătate.

De asemenea, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a începe un program de administare de suplimente care includ orice formă de vitamina C dacă aveți hemocromatoză, anemie hemolitică, deficiență de G6PD, dacă știți că aveți probleme cu rinichii sau dacă aveți insuficiență renală cât și dacă utilizați în prezent un anticoagulant de sânge cum ar fi warfarina.

 

Produsele Altrient® sunt recomandate pen

Detalii

SKU
1230000026048
Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review