Cum te pregatesti pentru alaptare inca din sarcina

Este cel mai natural proces si pare foarte simplu, insa alaptarea nu este tocmai una dintre cele mai usoare activitati. Inca din timpul sarcinii vor aparea intrebarile precum “Oare o sa am suficient lapte?”, “Voi reusi sa o fac corect?”, “De unde stiu cand sa incep si cand sa ma opresc?”. Pentru ca acestea sa nu-ti dea batai de cap si doar gandul ca vei alapta sa se transforme intr-un cosmar, este indicat sa incepi pregatirile pentru acest proces inca din timpul sarcinii. Cum? Vei descoperi in cele ce urmeaza.

Alaptarea poate fi considerata o provocare pentru viitoarele mamici, dar si un proces intim dintre mama si copil, ce face ca legatura dintre ei sa devina de neinlocuit. Pentru ca alaptarea sa se desfasoare corect, iar cel mic sa aiba parte de laptele mult necesar dezvoltarii sale, trebuie sa te pregatesti cu atentie chiar din timpul sarcinii. Astfel, daca ai intrat in cel de-al doilea trimestru de sarcina a venit momentul sa incepi cercetarea asupra unui nou capitol din lunga lectie a maternitatii, cu cele mai utile sfaturi de urmat pentru a te pregati pentru momentul primei alaptari.

Citeste articolul pe www.spectrababy.ro

Descoperă și Petreci mai Mult Timp Acasă? 10 Idei de Îngrijire pe care să le Integrezi în Rutina Ta

Comentarii

Articole similare

8 Pași către un Stil de Viață Sănătos
8 Pași către un Stil de Viață Sănătos
Avem o singură viață, prin urmare, fiecare minut contează. Contează cum ne petrecem zilele, cu ce ne ocupăm timpul și cum ne simțim fizic și psihic. Prin urmare, este esențial să ai grijă de...