Cum să ai o experiență relaxantă în confortul casei tale în 5 pași

Despre provocările din fiecare zi, despre stres și agitația cotodiană putem povesti mult. Însă despre relaxare, despre acel moment cu tine în care te deconectezi și te reîncarci cu energie ne place mai mult să vorbim.

Te invităm să spui mai des da unei sesiuni de relaxare și unui timp special pentru tine.

1.    Fă o baie relaxantă

Îți recomandăm să începi cu o baie relaxantă. Poți plasa câteva lumânări în apropiere pentru o lumină difuză, care vor crea o atmosferă intimă și caldă. Pentru un plus de aromă alege lumânări parfumate sau un aparat de aromaterapie, care vor împânzi spațiul cu aroma care îți place cel mai mult și care îți trezește cele mai frumoase amintiri. Vei resimți o stare de bine, datorită efectelor calmante olfactive și vizuale care creează un cerc de relaxare și deconectare.

2.    Ce spui de un masaj al picioarelor?

Urmează masajul picioarelor. Dacă nu ai prin apropiere pe cineva care să te ajute în acest sens, poți apela cu încredere la unul din aparatele de masaj de aici.
Te asigurăm că vei avea parte de un masaj extrem de relaxant, care te va face să te simți ușoară, ca un fulg.

3.    Beneficiile masajului facial

Având drept rezultate o îmbunătățire a circulației și revitalizare, un masaj facial îți revigorează tenul și îi oferă un aspect mai tânăr. Pentru masajul facial, poți folosi serul sau crema zilnică, iar aplicarea o poți face utilizând degetele în mișcări circulare sau un aparat de masaj facial (mai multe modele găsești aici).

4.    Citește o carte sau vizionează un film bun

După ce întreg corpul este relaxat, îți rămâne doar să te învelești cu o pătură moale și călduroasă (eventual cu funcție de încălzire), să citești o carte sau să vizionezi un film bun. Dacă alegi să citești, îți dăm o veste bună: studiile spun că șase minute petrecute lecturând ceva agreabil sunt suficiente pentru a reduce stresul cu 68%. Sună bine, nu-i așa?

5.    Care este ceaiul tău preferat?

Perfect pentru această perioadă a anului, ceaiul aduce multe beneficii, așa că savurează-l pe cel mai aromat. Cu efecte antioxidante și de întărire a sistemului imunitar, un ceai cald îți oferă relaxarea de care ai nevoie pentru un somn liniștit.

Descoperă și Petreci Mai Mult Timp Acasă? 10 Idei de Îngrijire pe care să le Integrezi în Rutina Ta sau Tehnici de Masaj - Soluții Terapeutice la Tine Acasă

Comentarii

Articole similare

8 Pași către un Stil de Viață Sănătos
8 Pași către un Stil de Viață Sănătos
Avem o singură viață, prin urmare, fiecare minut contează. Contează cum ne petrecem zilele, cu ce ne ocupăm timpul și cum ne simțim fizic și psihic. Prin urmare, este esențial să ai grijă de...