5 produse de protecție solară cu SPF, perfecte pentru vară

5 produse de protecție solară cu SPF, perfecte pentru vară

Orice expert în îngrijirea pielii îți va spune că folosirea protecției solare este cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru pielea ta.

Pe lângă faptul că previne apariția cancerului de piele, cremele cu SPF ajută și la prevenirea apariției ridurilor și liniilor fine. De asemenea, vei scăpa de arsurile solare, atât de periculoase și inestetice.

Poți utiliza cremă de protecție zilnic, în orice zi a anului și de câteva ori pe zi atunci când mergi la plajă și te expui mult la soare.

Ți-am pregătit o listă cu 5 dermatocosmetice care îți vor proteja pielea și îți vor ușura rutina de îngrjire.


1. Spray fotoprotecție Bioderma Photoderm Max Brume SPF 50+, 150 mlE ușor de utilizat, îl poți folosi indiferent de tipul de piele, dar mai ales pentru cea sensibilă.
Îți asigură o protecție optimă împotriva efectelor nocive ale soarelui, precum și protecție biologică internă, datorită combinației exclusive a filtrelor dermatologice UVA/UVB și a brevetului Cellular Bioprotection™, care activează apărarea naturală a pielii, protejează celulele și combate îmbătrânirea cutanată prematură.

Mod de utilizare:

 • Aplică spray-ul la fiecare 2 ore.

 • Aplică uniform și generos de la o distanță de 20 de cm, înaintea expunerii la soare.

 • Pentru protejarea feței, se aplică produsul în palme și spoi se transferă pe piele.


Îl găsești aici.


2. Spray cu protecție solară Bioderma Photoderm SPF 30, 200 ml


Din aceeași gamă găsești spray-ul cu protecție SPF 30, potrivit pentru pielea sensibilă și cea deschisă la culoare. Este rezistent la apă, hipoalergenic și nu conține parabeni.

Mod de utilizare:

 • Se aplică de mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare.

 • Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecție).

 • Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activități sportive.


Îl găsești aici.3. Lapte protecție înaltă Adaptasun, 200 ml, Institut Esthederm


Dacă te expui soarelui puternic, ai nevoie de o protecție puternică. Îți recomandăm laptele Adaptasun care protejează, optimizează bronzul natural, păstrează calitatea și tinerețea pielii pe parcursul expunerii la soare. Aceasta este hidratată optim, devine este fină și radianta. Laptele cu protecție înaltă este potrivit pentru orice tip de piele.

Mod de utilizare:

 • Se aplica cu generozitate pe corp cu 20 minute înainte de expunerea la soare.

 • Se reaplică la fiecare 2 ore și după înot.


Îl găsești aici.


4. Ulei protecție medie pentru corp și păr Sun, 150 ml, Institut EsthedermPentru protejarea părului, dar și a corpului, îți propunem acest ulei de la Institut Esthederm, pe care îl poți folosi atunci când soarele este moderat, pentru a obține un bronz luminos, rapid și de lungă durată. Pielea este catifelată, hrănită și delicat parfumată, iar părul își păstrează nivelul de hidratare.

Mod de utilizare:

 • Se pulverizează pe corp și păr cu 20 minute înainte de expunerea la soare. Se reaplică la fiecare 2 h și după înot.

 • Poate fi utilizat de asemenea ca un ulei uscat pe parcursul întregului an pentru a hrăni, catifela și parfuma corpul și părul.


Îl găsești aici.5. Cremă reparatoare Bioderma Cicabio SPF 50+, 30 ml


Dacă după expunerea la soare pielea ta a suferit arsuri, îți recomandăm o cremă extrem de eficientă care ajuta la reconstructia pielii lezate expuse la soare acționând de-a lungul fiecarei etape a procesului biologic de reconstrucție epidermică, limitând riscul hiperpigmentării postinflamatorii (apariția petelor brune).

Combinația sinergică de resveratrol, cupru și Centella asiatică favorizează o restaurare epidermică de înaltă calitate. Reduce riscul hiperpigmentarii cicatricelor, datorită protecției solare foarte înalte. Agenții antibacterieni (cupru-zinc) curață epidermul.

Textura sa hidratantă, bazată pe acid hialuronic, este non grasă și asigură un confort cutanat optim.

Mod de utilizare:

 • Aplicați Cicabio SPF 50+ pe zona afectată, până când pielea este complet reparată.

 • Reaplicați frecvent în cazul expunerii la soare. Evitați aplicarea în zona conturului ochilor.

 • A nu se aplica direct pe rănile deschise sau pe arsurile cauzate de expunerea excesivă la soare.


O găsești aici.


Descoperă gama complete de produse dermatocosmetice: https://www.softcare.ro/catalog?q=bioderma

Descoperă și Refacerea Tenului după Vară

Comentarii