Cum să elimini ridurile eficient folosind o tehnologie revoluționară

Tratamentul de lifting sau de rejuvenare facială a devenit extrem de popular datorită rezultatelor rapide. Scopul procedurii este de a diminua ridurile și de a revitaliza tenul, îmbunătățind vizibil aspectul acestuia.

Liniile fine și ridurile devin vizibile o dată cu înaintarea în vârstă, însă există și alți factori care pot grăbi manifestarea acestora: expunerea prelungită la soare, hidratare necorespunzătoare, odihnă insuficientă, alimentație săracă în nutrienți, consumul de tutun sau alcool.

Pentru a reda aspectul tânăr ar pielii putem apela la diverse proceduri. Operațiile de lifting facial pot lăsa cicatrici inestetice, sensibilizează tenul și pot determina depigmentări. De asemenea, timpul de recuperare este lung, iar rezultatul poate fi diferit de cel așteptat.

Fibroblastele sunt celulele care produc colagen și elastină, elemente de bază ale pielii. Atunci când tenul este tânăr, reînnoirea fibroblastelor se realizează la fiecare 21-28 de zile, dar pe măsură ce tenul îmbătrânește, acest lucru se întâmplă la fiecare 40-45 de zile. După vârsta de 50 de ani, se creează mai puține fibroblaste, fapt care are ca rezultat o piele vizibil îmbătrânită.

Soluția non-invazivă pentru întinerirea tenului acasă introdusă de Silk’n

Silk’n a lansat FaceTite, aparatul antirid pentru lifting și rejuvenare facială sigur de utilizat în mediul confortabil de acasă. Într-un proces uimitor, Silk’n FaceTite repară fibrele de colagen și elastină ale pielii și întărește straturile mai adânci.


Acțiune eficientă în direcția:

Reducerii ridurilor

Întinderii pielii

Întineririi fibrelor de colagen și elastină

Ridicării contururului feței

Îmbunătățirii structurii și elasticității pielii


Cum funcționează aparatul Silk’n FaceTite?

Tehnologia HomeTightening™ integrată stimulează reînnoirea celulelor care determină aspectul neted, ferm al pielii. Îmbinarea celor 3 surse de energie: radio frecvență bipolară, lumină LED și terapie infraroșu este un adversar de neegalat în lupta împotriva procesului de îmbătrânire al pielii. Acest mix furnizează căldură care ajunge la toate straturile celulare, de la epidermă până la stratul de grăsime de la bază. Pielea este încălzită în exterior până la 43° C, iar în interior ajunge până la maxim 50° C. Practic, tehnologia identifică țesutul deteriorat și îl repară.

Avantajele utilizării Silk’n FaceTite:

Este potrivit pentru toate tipurile de piele

Eficient atât la nivelul feței, cât și al gâtului

Nu este necesar un timp de recuperare

Pielea poate fi expusă la soare oricând

Tratamentul durează doar câteva minute


Nou! Kit-ul antirid FaceTite Ritual conține exact ce ai nevoie pentru ca tenul tău să arate impecabil:

Aparatul antirid Silk’n Face Tite

Dispozitivul de curățare facială Silk’n Bright

Un gel Slider Silk’n

Ser cu acid hialuronic Silk’n

Trusa de frumusete de lux cu oglindă

Bentiță pentru păr

Cum obții un ten minunat cu FaceTite Ritual?

Folosești bentița din kit pentru a proteja părul. Te asiguri ca tenul este perfect curățat, folosind dispozitivul de curățare facială Silk’n Bright, împreună cu gelul de curățare preferat. Pe fața uscată. aplici gelul Silk’n pe suprafața de tratament a Silk’n FaceTite și începi tratamentul antirid. După finalizarea tratamentului, folosești serul cu acid hialuronic Silk’n pentru a hidrata pielea în profunzime.

În final, te bucuri de rezultatul imediat: un ten luminos, cu mai puține riduri și linii fine.

Descoperă produsul: https://www.softcare.ro/cumpara/kit-antirid-silk%E2%80%99n-facetite-ritual-1571


Contactează-ne pentru mai multe detalii: 0740 210 994

Comentarii

Articole similare

Greșeli comune de îngrijire facială
Greșeli comune de îngrijire facială
Îngrijirea tenului are câteva ”reguli” esențiale, pe care foarte multe persoane nu le cunosc. Aceste ”reguli” ajută la îngrijirea adecvată a pielii și prevenirea apariției imperfecțiunilor. Dar care...
Refacerea tenului după vară
Refacerea tenului după vară
A trecut vara, ne-am bucurat de bronz și de temperaturile ridicate și începem să ne modificăm rutina de îngrijire a tenului. Este acest lucru atât de necesar? Noi suntem de părere că da, având în...