Ce este rejuvenarea intimă? Cea mai nouă soluție pe care o poți folosi acasă

Din ce în ce mai multe femei suferă de inconveniențe vaginale după naștere sau atunci când se confruntă cu modificări hormonale, precum menopauza.

Probleme precum labiile căzute, slăbirea pereților vaginali, diminuarea plăcerii, uscăciunea sau scurgerile urinare pot cauza îngrijorare și nesiguranță.


Intervenția chirurgicală este singura soluție pentru a rezolva problemele intime?

Silk’n nu crede acest lucru. Îți prezentăm o descoperire științifică revoluționară cu utilizare în confortul casei tale: Silk’n Tightra.

Primul dispozitiv de sănătate intimă pentru femei își propune să-ți îmbunătățească senzațiile din zona intimă.

Cu rezultate în doar patru săptămâni, dispozitivul nedureros îți permite să preiei controlul asupra sănătății tale intime, restabilind în același timp încrederea în viața de zi cu zi. De asemenea, ameliorează incontinența urinară datorită capacității sale de a tonifia mușchii pelvieni.

                                                        

Pentru cine este potrivit Silk’n Tightra?

Poți lua în considerare utilizarea Silk'n Tightra dacă ai probleme după nașterea unui copil, în cazul reducerii elasticității și a sensibilității, a încrederii în sine în legătură cu aspectul exterior sau alte reacții adverse ale muschilor pelvieni slăbiți.

                                                    

Cum te poate ajuta Silk’n Tightra?

  1. Îmbunătățește aspectul și senzațiile din zona intimă

Energia de radiofrecvență Bi-Polară integrată în Silk’n Tightra poate reda fermitatea din interiorul și din exteriorul vaginului, precum si a mușchilor din zona pelviană. Femeile care au încercat Silk'n Tightra și partenerii lor raportează o îmbunătățire generală a funcției și plăcerii sexuale. De asemenea, sunt mai fericite și mai încrezătoare cu privire la aspectul exterior al zonei lor intime.

  1. Redă fermitatea, întărind mușchii pelvieni

Tehnologia de radiofrecvență Bi-Polara a început să fie folosită în mod frecvent de către medici, pentru sănătatea intimă a femeilor, ca înlocuitor pentru operație.

În aceste tratamente de radiofrecvență Bi-Polară, efectuate de medici, țesutul vaginal este reînnoit, crește fluxul de sânge, se creează noi fibre de elastină și colagen, mușchii pelvieni capătă fermitate, iar labiile se restrâng și devin, de asemenea, ferme.

  1. Este confortabil și ușor de utilizat în confortul casei tale

Silk’n a reusit să integreze aceeași tehnologie în Silk’n Tightra, un dispozitiv cu utilizare în confortul casei. Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să mergi la o clinică scumpă. În schimb, poți folosi Tightra în confortul și confidențialitatea propriei case. Silk’n Tightra este complet nedureros.

Este sigur de utilizat?

Silk’n Tightra a fost conceput special pentru utilizarea la domiciliu și include o serie de mecanisme importante de siguranță. 16 senzori de căldură integrați măsoară temperatura pielii în timpul utilizării, asigurându-se că temperatura pielii nu va depăși niciodată 42-43°C. Acest mecanism te asigură că pielea nu se supraîncălzeste niciodată.

Mai mult, Silk’n Tightra este prevăzut cu un senzor tactil care te asigură că dispozitivul funcționează numai atunci când este în contact potrivit cu pielea. Pentru a proteja țesutul vaginal extern împotriva supraîncălzirii, a fost conceput senzorul de mișcare, care va împiedica încălzirea atunci când vârful Tightra nu se mișcă pe piele.

În plus, funcția Auto Shut-Off oprește dispozitivul după ce a fost utilizat timp de 20 de minute.

                                                  

În cât timp vei vedea rezultate?

Aparatul de rejuvenare vaginală Silk’n Tightra este ușor și rapid de utilizat.

Doar 8 sesiuni x 20 de minute (4 săptămâni) sunt necesare pentru a obține rezultate vizibile. În timpul acestor sesiuni, poți trata atât intern, cât și extern.

Descoperă mai multe:

                                              


Găsești Dispozitivul de rejuvenare intimă Silk'n Tightra aici.

Comentarii

Articole similare

Ghid de cadouri Craciun 2021
Ghid de cadouri Craciun 2021
Te afli pe ultima sută de metri în găsirea cadourilor perfecte de Crăciun? Vrem să te ajutăm cu idei, așa că ți-am pregătit o listă de 15 de variante din care poți alege, în funcție de buget: ...