7 idei de cadouri speciale pentru femei

Un buchet de flori este mereu binevenit și va încânta cu siguranță orice femeie atunci când vrei să o faci să se simtă specială. Însoțit de parfumul preferat sau de o bijuterie, o vei impresiona cu siguranță.

Însă dacă dorești să ieși din rutina cadourilor clasice și să îi oferi un cadou care să îi ofere puțin răsfăț și relaxare, ai ajuns unde trebuie.


Iată propunerile noastre:

1.    Un aparat de masaj

Cine nu s-ar bucura de o sesiune relaxantă de masaj în confortul casei? Fie că optezi pentru un aparat pentru masajul picioarelor (un model precum acesta) sau pentru un aparat de masaj al zonelor spatelui - precum acesta, satisfacția ei va fi garantată și îți promitem că va fi recunoscătoare.

2.    O periuță de dinți electrică

Un astfel de cadou îi va oferi o dantură mai sănătoasă și mai puține vizite la medicul stomatolog. Cu 5 tipuri de periaj (albire, curățare, lustruire, masaj și study), recomandarea noastră este peruța de dinți sonică Silk’n Sonic Smile. Noi credem că e o alegere excelentă, mai ales că acum are un super preț.

3.    Un uscător de păr

Îți propunem un uscător de calitate elvețiană de la Valera, care protejează firul de păr prin ionizare, are grijă de culoarea părului vopsit și care are un timp de uscare a părului foarte redus. Cu o greutate de doar 360 de grame, care oferă o mânuire ușoară, Valera Excel 2000 ionic este o idee de cadou special și foarte util.


4.    Un epilator definitiv

Îți mărturisește frecvent că s-a săturat să piardă timp cu epilarea și că și-ar dori o piele fină, fără mult efort?
Un epilator definitiv îi va oferi acest lux, bineînțeles, în confortul casei.
Cu 150 000 de impulsuri și tehnologia avansată care permite utilizarea după expunerea la soare la cel mai mic nivel de energie, cei de la Silk’n au dezvoltat această tehnologie revoluționară care promite rezultatele mult dorite.
Îți propunem modelul Silk’n Jewel cu o reducere de 50%.

5.    O perie de curățare facială din silicon

Cu siguranță ai auzit de Foreo, iar dacă nu ai auzit, îți spunem noi: este un dispozitiv revoluționar, extrem de căutat atât de reprezentantele sexului frumos, cât și de bărbați (da, ai auzit bine) pentru că rezultatele sunt wow după prima utilizare. Poți alege din modelele de la Foreo sau o versiune nouă de la Silk'n aici.


6.    Un aparat de masaj facial

Rămânem la îngrijirea facială cu un dispozitiv de masaj cu 2 setări de temperatură (cald și rece), cu vibrații sau fără, care relaxează tenul și îi oferă strălucire. Crezi că i-ar plăcea?
Modelul propus de noi îl găsești aici.

7.    Un dispozitiv antirid

Pentru că femeile vor să se simtă tinere și să arate bine mereu, un aparat antirid este un dispozitiv care o va face fericită. Cu rezultate imediate datorită tehnologiei HT™ anti-îmbătrânire, orice femeie își va recâștiga tinerețea după prima utilizare: Silk'n FaceTite Velvet

Ți-au plăcut propunerile noastre?
Indiferent ce cadou alegi, un lucru e important. Să o faci să se simtă iubită și prețuită.

Descoperă și 17 Idei de Cadouri pe care să le Trimiți Celor pe Care îi Iubești sau 35 de Idei de Cadouri pentru Ea în Funcție de Buget

Comentarii

Articole similare

Ghid de cadouri Craciun 2021
Ghid de cadouri Craciun 2021
Te afli pe ultima sută de metri în găsirea cadourilor perfecte de Crăciun? Vrem să te ajutăm cu idei, așa că ți-am pregătit o listă de 15 de variante din care poți alege, în funcție de buget: ...
7 idei de cadouri speciale pentru femei
7 idei de cadouri speciale pentru femei
Un buchet de flori este mereu binevenit și va încânta cu siguranță orice femeie atunci când vrei să o faci să se simtă specială. Însoțit de parfumul preferat sau de o bijuterie, o vei impresiona cu...